И аз карам АЛФА и БМВ ама този форум е 100 пъти по хубав от колкото на VW и БМВ.Дори и когато карах VW-та пак не членувах защото имам чувството че там са от малоумен на долу.Както не членувам и в БМВ форум нищо че карам тяхната мечта 328CI защото и там са много зле.Тип компетентни по всичко а аз много мраза такива хора.Пък и аз като колегата hsr никаде не съм казвал че немското е наи хубаво така че кажете къв ви е проблема защото нещо не ви разбирам.А от Австрия до София няма да доида за гонка пари да ми давате.
Известие
Collapse
No announcement yet.
От доста време споря с един от феновете на БМВ
Collapse
X
-
Аз в гореспоменатите форуми на влизам и съответно нямам и никакви впечатления от тях.
Както вече казах тук съм защото в момента карам Алфа и смятам,че точно тук е мястото където човек може да получи/сподели информация и съвети относно поддръжка,ремонти и т.н., не за да коментирам коя кола е добра и коя лоша.
Естествено като всеки човек и аз си имам мнение,но го пазя за себе си.Никъде не съм казал нещо от рода на "Алфа е боклук" или "Немските машини са много по-добри,по-здрави,по-бързи и т.н." или нещо подобно и затова ще ви помоля да не ми приписвате подобни твърдения
Това,че харесвам и съм толерантен и към другите марки не означава,че отричам Алфа155 1.8 8v TS & FZR 600
Comment
-
Поначешете си езиците още някой ден и като се върна от отпуска,ще изтрия темата.А дотогава немците ще ги сърбят дебелите мазни задници,щото съм зает с основен ремонт на един техен боклук,дето едно бутало му е 200лв,а основните лагери-165лв!Монтират го и на едни поршета тоя двигателДееба и самовара смотан!!!
Аlfa 164 Super 2.5TD
Comment
-
Първоначално публикувано от virusalfaПоначешете си езиците още някой ден и като се върна от отпуска,ще изтрия темата.А дотогава немците ще ги сърбят дебелите мазни задници,щото съм зает с основен ремонт на един техен боклук,дето едно бутало му е 200лв,а основните лагери-165лв!Монтират го и на едни поршета тоя двигателДееба и самовара смотан!!!
Модела на това чудо на техниката да не е със същите букви като на едно моторно масло което се налива на двутактовите двигатели ?
LT ?
Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
Comment